Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament adjudicarà 8 horts municipals i obrirà llista d'espera

Imatge 1.
Imatge 1
Fins al 18 de gener de 2019, l'Ajuntament de Ripollet mantindrà oberta la convocatòria per a presentar les sol·licituds per a l'adjudicació de 8 horts municipals que actualment hi ha lliures a la zona del Molí d'en Xec. El procés també servirà per a elaborar una llista d'espera amb els sol·licitants que no aconsegueixin un hort en aquesta convocatòria, per tal d'adjudicar els que s'alliberin en un futur pròxim. En total, l'Ajuntament disposa de 71 parcel·les numerades de 140 m2 cadascuna, al costat de la llera del riu Ripoll.
Tal com estableixen les bases de la convocatòria, es tracta de l'adjudicació de llicències d'ús dels horts de titularitat municipal, per un termini màxim de 4 anys, per al seu conreu agrícola i destinat a l'autoconsum. Les persones sol·licitants han de ser jubilades o pensionistes, estar empadronades a Ripollet i no tenir cap altre hort o terreny de cultiu, ni en propietat ni arrendat, a Ripollet ni a cap altre municipi de la comarca del Vallès Occidental.

La sol·licitud s'ha de presentar a través d'una instància a l'OAC, que ha d'anar acompanyada de la següent documentació:
- Fotocòpia del DNI, passaport o permís de residència de la persona sol·licitant.
- Document acreditatiu de la seva situació de jubilat o pensionista.
- Certificat d'empadronament actual.
- Declaració responsable, segons document inclòs a les bases.

Ripollet, 20 de desembre de 2018