Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada sobre consum responsable de joguines

Imatge 1.
Imatge 1
En el marc del projecte ESStem Compartint, impulsat des de l'àmbit de desenvolupament econòmic del Patronat Municipal d'Ocupació, s'ha organitzat la Jornada de consum responsable de joguines, que tindrà lloc el pròxim 10 de desembre, a les 18 h, a la Sala d'actes del Centre Cultural (Rambla Sant Jordi 2-4). La Jornada constarà d'una taula d'expertes, en què es parlarà del consum responsable de joguines, i un debat posterior, obert a la participació dels assistents, per tal de reflexionar i preparar amb consciència la compra de joguines de Nadal.
A la taula participaran com a ponents Àngela Tudela, psicòloga especialitzada en l'àmbit de l'educació i membre fundadora de l'Associació per a la criança Els Solets-Minnilandia de Ripollet, i Jennifer Coronado, coordinadora de Projectes d'Espai Ambiental Cooperativa, que estan desenvolupant la campanya "La Vida dels jocs i les joguines".
La Jornada s'acompanyarà també d'una exposició on s'expliquen diferents àmbits i valors de l'economia social i solidària (ESS).

Aquesta jornada dona continuïtat a la que es va realitzar el passat mes de maig, centrada en l'Alimentació, i forma part de la línia "Difondre" del Projecte ESStem Compartint, amb l'objectiu de sensibilitzar a la població envers el Consum Responsable, un dels valors fonamentals de l'economia social i solidària.

ESStem Compartint és la tercera edició del projecte intermunicipal Llavors, per a l'impuls de l'economia social i solidària, mitjançant conveni de col·laboració amb els ajuntaments de Barberà, Cerdanyola i Montcada i Reixac, que compta amb el suport tècnic i econòmic de la Diputació de Barcelona.

Ripollet, 3 de desembre de 2018