Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres i els col·lapses en hores punta causen endarreriments en el servei de bus

Imatge 1.
Imatge 1
L'empresa Autocares R Font ha confirmat aquest matí a l'Ajuntament de Ripollet retards importants i dificultats per al compliment dels horaris en els serveis d'autobús cap a Barcelona, a causa de les diferents incidències que es troben en el seu recorregut. Es tracta, principalment, de les retencions i col·lapses que provoquen algunes obres, com les del carril dret de sortida a l'Avinguda Meridiana - Nus de la Trinitat o les de la carretera N-150. L'empresa també ha comentat que, especialment en hores punta, troben col·lapsat l'accés al carril BUS-VAO a Ripollet, provocant retards.
A aquests inconvenients s'han sumat alguns dies de pluja, que han contribuït a empitjorar la situació. Font ha reforçat el servei amb més vehicles, però tot i això assegura que és difícil evitar els retards, ja que queden molta estona aturats als mateixos punts.

El regidor de Transport Públic i Mobilitat, Fran Sánchez, ha lamentat els retards, tot i reconèixer que és difícil evitar-los quan conflueixen diversos factors en contra, i ha assegurat que continuaran treballant per millorar aquests i altres aspectes relatius al transport públic a Ripollet.

Ripollet, 9 de novembre de 2018