Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei gratuït de bus a Collserola i horaris especials del Cementiri Municipal per Tots Sants

Imatge 1.
Imatge 1
Amb motiu de la celebració de la diada de Tots Sants i per tal de facilitar la visita al Cementiri Nord-Collserola als veïns que hi vulguin anar, l'Ajuntament de Ripollet ha contractat, com és habitual, un servei especial d'autobusos a l'empresa Autocares Font. Aquest servei, totalment gratuït, funcionarà els dies 30 d'octubre i 1 de novembre. D'altra banda, el Cementiri Municipal també realitzarà horaris especials entre el 23 d'octubre i l'1 de novembre.


Quant al servei de bus, hi haurà cinc expedicions, que sortiran de Ripollet entre les 9.30 i les 16.15 h. Des del cementiri també sortiran 5 autobusos, entre les 11.45 h i les 17 h. El trajecte i les parades, des del carrer de València amb Rbla. de Sant Jordi serà el mateix que el del 620. A partir dels quatre cantons fins al cementiri, el servei serà directe.

Pel que fa al Cementiri Municipal de Ripollet, del 23 d'octubre a l'1 de novembre, ambdós inclosos, obrirà de dilluns a divendres, de 9 a 18 h i els dies 30, 31 d'octubre i 1 de novembre, de 8 a 18 h.

Ripollet, 17 d'octubre de 2018