Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenca la programació d'espectacles familiars Petit Mercat Vell

Imatge 1.
Imatge 1
El pròxim diumenge, 7 d'octubre, arrenca un nou trimestre de la programació d'espectacles familiars 'Petit Mercat Vell', impulsada per l'Ajuntament de Ripollet amb l'objectiu de convertir el Teatre Auditori del Mercat Vell en un referent de les arts escèniques per a públic infantil i familiar. D'aquesta manera, s'oferirà una programació diversa i pensada per a una amplia franja d'edat que inclou també al públic més petit, com són els infants a partir de 3 anys.
El tret de sortida el posaran uns habituals a Ripollet, que sempre són un èxit assegurat, el Centre de Titelles de Lleida, amb el seu nou espectacle de titelles 'El petit elefant'. El protagonista d'aquesta història és un petit elefant que es passa tot el dia fent preguntes. Un dia emprendrà un viatge en el que coneixerà terres i animals amb les seves alegries, preocupacions i temors. Es tracta d'un espectacle per a infants a partir de 3 anys.

El teatre musical serà el protagonista de l'espectacle del 4 de novembre. Uns altres habituals, la Roda Produccions, presentaran 'El vestit POP de l'Emperador'. Sa Majestat l'Emperador Presumit te per costum estrenar 4 vestits cada dia. Però ara que s'apropa la passarel·la anual de la reialesa, necessita un vestit únic. És un espectacle amb molt d'humor adreçat a infants a partir de 3 anys.

La música serà el darrer espectacle d'aquest any, el 2 de desembre. La companyia Com Sona portarà la seva darrera producció 'Kaixes'. Es tracta d'una barreja eclèctica entre música popular i cançó d'autor amb música original creada especialment i molt recomanable. Cada cançó esdevé un joc a traves del teatre d'objectes. Una caixa de cartró sovint pot esdevenir qualsevol objecte i alhora pot ser un element sorpresa. També s'adreça a infants a partir de 3 anys.

'Petit Mercat Vell' compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, i complementa la programació estable d'espectacles per a públic general que gestiona l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell. Tots els espectacles comencen a les 18 hores. El preu de cada espectacle és de 5 euros, amb possibilitats d'abonaments i diversos descomptes. Les entrades es poden adquirir la setmana prèvia al Centre Cultural i una hora abans que comenci l'espectacle al Teatre Auditori. A més, es poden comprar a través del web del Teatre Auditori http://www.teatreauditoridelmercatvell.cat/. Per més informació us podeu adreçar al Centre Cultural (Rbla. Sant Jordi, 2-4).

Ripollet, 1 d'octubre de 2018