Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzades les obres del rocòdrom i el búlder del Poliesportiu

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest matí, el regidor d'Esports, Ramiro Moldes, ha presentat en roda de premsa el resultat de les obres d'adequació de l'antic rocòdrom del Poliesportiu i de la construcció d'un búlder d'escalada en bloc, fent realitat un dels 7 projectes seleccionats als pressupostos participatius de 2017. Moldes ha estat acompanyat per tècnics del PAME; Quim Hernández, un dels joves del grup de l'Institut Palau Ausit que va participar en el projecte, i David Tarragó, responsable de l'empresa constructora. Finalment, no ha pogut ser present cap membre del Centre Excursionista de Ripollet, entitat que gestionarà l'ús del rocòdrom, a través d'un conveni amb el PAME.
Així, el rocòdrom estarà directament lligat a l'entitat local, que havia demanat llargament aquesta instal·lació, i serà qui s'encarregui de fer cursos i entrenaments per als usuaris. A més, un dels joves que ha participat en el projecte i que practica escalada s'instruirà com a monitor. El búlder el podrà utilitzar qualsevol persona amb el carnet d'abonat del PAME i, com és habitual, els menors de 14 anys hauran d'anar acompanyats. Ambdues instal·lacions obriran al públic la segona setmana d'octubre, un cop s'hagi aprovat la normativa d'ús pel Consell d'Administració del PAME.

El regidor d'Esports, Ramiro Moldes, ha mostrat la seva satisfacció pel resultat del projecte, ja que "amplia el ventall d'esports que es poden practicar al poble i creiem que tindrà molt bona acollida, perquè molta gent ja ens ha dit que l'interessa". Moldes també ha explicat que "el rocòdrom l'hem fet pensant primer en el seu vessant educatiu i en la gent jove de Ripollet, per tal que pugui iniciar-se en l'escalada, i el búlder està pensat per a totes les edats". En aquest sentit, el regidor ha explicat que s'informarà a totes les escoles.

El rocòdrom, amb tres vies d'escalada en alçada, s'ha construït aprofitant el que ja hi havia a l'antiga paret de frontenis, afegint noves presses. El búlder, de nova construcció, té 3 metres d'alçada i està dins la pista de grades. Cost final de l'obra ha estat de 67.717,12 €.

Foto: David Tarragó, Quim Hernández i Ramiro Moldes (d'esquerra a dreta).

Ripollet, 19 de setembre de 2019