Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres de millora del Centre Cultural

Imatge 1.
Imatge 1
El pròxim 26 de setembre el Patronat Municipal de Cultura iniciarà les obres de millora del Centre Cultural. Els treballs, que tindran una durada aproximada de 5 mesos, afectaran principalment al pati, el bar i la sala d'exposicions. També es duran a terme algunes intervencions puntuals en diverses sales de tallers i reunions. És per això que s'ha informat a totes les entitats culturals, per tal que l'impacte sobre l'activitat que desenvolupen sigui el menor possible.
El projecte, que durà a terme l'empresa CONSTRUCCIONS i INSTAL·LACIONS RIN S.A., ha estat objecte d'una licitació per part de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que s'encarregarà d'assumir el contracte amb una despesa per un import total de 555.199,95 €, sense iva.

El Centre Cultural es va inaugurar el 23 d'abril de 1995, construït als terrenys de l'antic escorxador que hi havia a la rambla de Sant Jordi. Al llarg d'aquests anys s'ha convertit en el principal equipament cultural polivalent per la població. Actualment, és la seu del Patronat Municipal de Cultura i acull l'Oficina de Català. L'equipament ofereix diversos serveis a la ciutadania i a les entitats. Té programació pròpia en diversos àmbits i acull les propostes i programes d'un nombrós teixit associatiu. Ofereix també informació als ciutadans pel que fa a l'oferta cultural i als serveis que tenen al seu abast, tant des de la iniciativa pública, com privada.

L'edifici té una superfície de 2.500 metres quadrats i compta amb una sala d'actes, 2 sales d'exposicions, 11 aules per a tallers, 8 sales de reunions, 3 despatxos, a banda d'espais comunitaris i bar.

Ripollet, 19 de setembre de 2018