Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzen les obres de connexió del carril bici amb Montcada i comencen les de Torrent Tortuguer

Imatge 1.
Imatge 1
Les obres per connectar amb Montcada i Reixac el carril bici que transcorre paral·lel al riu Ripoll des de Barberà del Vallès van quedar enllestides la passada setmana. Actualment, només falta plantar alguns arbres a la zona de la font que aquest estiu es va instal·lar en aquest punt.
Aquesta era l'actuació que quedava per fer des que l'any 2010 es construís aquest carril bici. Es tracta d'un tram d'enllaç entre les dues poblacions, que s'ha pogut fer gràcies a una subvenció atorgada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, mitjançant un conveni pel qual ha aportat el 50% del cost dels treballs i el projecte executiu.

Els propers dies s'iniciaran les obres del carril bici al carrer Torrent Tortuguer, que començarà a la carretera de Santiga i transcorrerà per la zona verda fins arribar al polígon industrial Santiga, al municipi de Barberà del Vallès. Aquesta connexió amb el polígon industrial contribuirà a completar els itineraris de la xarxa bàsica i secundària de la xarxa pedalable metropolitana (BICIVIA). Les obres han estat adjudicades a Cros Obres i Serveis, la mateixa empresa que ha fet els treballs de connexió amb Montcada. Aquestes es podran fer, gràcies a una altra subvenció de l'Àrea Metropolitana de Barcelona del 50% del cost dels treballs i el projecte executiu, que ascendeixen a prop de 120.000 euros.

Ripollet, 18 de setembre de 2018