Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna la jugatecambiental, per gaudir en família als parcs dels Pinetons i de Massot

Imatge 1.
Imatge 1
A partir del pròxim diumenge, 16 de setembre, tornen les activitats a les Mediambientals del parc dels Pinetons i del parc de Massot. En aquests dos espais, cada diumenge d'11.30 a 13.30 h, l'Agrupació Ripollet Natura als Pinetons i La Gresca al parc de Massot oferiran a les famílies i als seus infants tallers relacionats amb la sostenibilitat. La primera activitat tindrà lloc diumenge, 16 de setembre, al parc dels Pinetons i consistirà en un circuït sobre rodes, en el marc de la Setmana de la Mobilitat a Ripollet.
Fins a finals de novembre es podrà gaudir d'un espai de joc gratuït, amb tallers, manualitats, jocs i itineraris guiats. La Jugatecambiental és una iniciativa de l'Àrea Metropolitana de Barcelona que es fa a més d'una trentena de parcs i platges metropolitans i que a Ripollet compta amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient.

Poden trobar la programació complerta a l'OAC, la Casa Natura, a les entitats esmentades i a d'altres punts d'informació del municipi, així com al portal municipal ripollet.cat.

Ripollet, 13 de setembre de 2018