Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca inicia el curs amb la posada en marxa dels clubs de lectura

Imatge 1.
Imatge 1
Un curs més, la Biblioteca municipal endega una de les activitats estrella de l'equipament: els clubs de lectura. Es tracta d'una activitat que reuneix persones amb una afinitat comuna: el gust per la conversa i la lectura. Els participants s'organitzen per llegir el mateix llibre i reunir-se un dia, a la Biblioteca, per comentar-lo. Enguany són quatre els espais de tertúlia i debat que es posen en marxa, un d'ells nou, dedicat al gènere Chick-lit.
El Chick-lit és un gènere relativament nou, que cerca actualitzar les novel·les romàntiques als nous temps. Aquest club estarà coordinat per l'autora local Tamara Marín, i el primer llibre que es comentarà serà la seva segona obra "No soy una princesa", publicat aquest mateix any. Aquest nou club de lectura se suma als tres que la Biblioteca ja tenia, que són el d'adults, el club de lectura especialitzat en teatre i un club de lectura infantil de còmics.

Les inscripcions als clubs de lectura estan obertes al llarg de tot l'any i els usuaris interessats poden adherir-se en qualsevol moment.

Club de lectura d'adults
És el club més antic de la Biblioteca, en que es llegeix novel·la tant en català com en castellà, de tots els gèneres i tant novetats com clàssics.
Darrer divendres de cada mes a les 18.30 h.
Conductora: Alícia Gili.
Algunes lectures que es faran aquest any són: "La primera detectiu en Botswana", d'Alexander Mccall Smith; "Trajecte final", de Manuel de Pedrolo; "Sentit i sensibilitat", de Jane Austen, i "Argelagues", de Gemma Ruiz.
Preu: 9 euros

Club de lectura de Teatre
Projecte conjunt entre Biblioteques i el Teatre Nacional de Catalunya. Es llegeixen obres de teatre programades al TNC i al Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet.
Cada tercer dimarts de mes a les 18.30 h.
Conductora: Mònica López.
Hi col·laboren Amics del Teatre de Ripollet i l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell. Algunes lectures que es faran són: "La mala broma", de Jordi Casanovas; "Els jocs florals de Canprosa", de Santiago Rusiñol; "Afanys d'amor perdut", de William Shakespeare, i "Casa de nines", d'Henrik Ibsen.
Gratuït

Club de còmic Infantil
Club especialitzat per a infants que volen llegir còmics i manga i compartir la seva passió amb altres nens i nenes.
Primer dijous de cada mes a les 17.30 h.
Per infants de 8 a 12 anys.
Conductora: Elisabet Vázquez.
Algunes lectures que es faran aquest any són: "El carter de l'espai", de Guillaume Perreault; "Les Joies de la Castafiore", d'Hergé; "Los Misterios del profesor Layton", de Naoki Sakura, i "El dulce hogar de Chi", de Konami Kanata.
Gratuït

Club Chick-lit
Club de lectura especialitzat en el gènere chick-lit, un gènere relativament nou que cerca modernitzar la novel·la romàntica.
Darrer dimecres de mes a les 18.30 h.
Conductora: Tamara Marín.
Algunes lectures que es faran aquest any: "No soy una princesa", de Tamara Marín; "Melocotón loco", de Megan Maxwell, i "Yo antes de ti" de Jojo Moyes.
Gratuït

Foto: Presentació del llibre "No soy una princesa", de Tamara Marín, el març passat, a l'espai Ripolletres de la Biblioteca

Ripollet, 13 de setembre de 2018