Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova edició del taller de dansateràpia per a la gent gran

Imatge 1.
Imatge 1
El proper dia 1 d'octubre començarà la segona edició del taller de dansateràpia per a persones majors de 60 anys, organitzat pel departament de Serveis Socials.

La dansateràpia utilitza la dansa i el moviment amb finalitats terapèutiques per aconseguir la integració corporal, emocional i cognitiva.

Aquest taller parteix de la premissa que la ment i el cos són inseparables. Així, el nostre moviment corporal reflexa les nostres emocions i el nostre estat d´ànim. D'altra banda, a través del moviment podem promoure canvis psicològics promovent la nostra salut i el nostre creixement personal.

Així doncs, els principals objectius del taller són promoure el benestar del cos i la ment; promoure l'autoconeixement i l'autoestima; desenvolupar la creativitat i l'expressió i, sobretot, tenir una oportunitat per gaudir i dedicar-se una estona a un mateix.

El taller serà tots els dilluns, des de l'1 d'octubre fins al 10 de desembre de 2018, de 9.30 a 10.30 hores, al Centre Cultural. Les inscripcions es faran a la recepció dels Serveis Socials (c. de la Salut, 1) del 3 al 21 de setembre.

Més informació al telèfon 93 504 60 07.

Ripollet, 30 d'agost de 2018.