Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern presenta el projecte de la residència per a gent gran al conseller d'Afers Socials

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest divendres 27 de juliol el govern municipal s'ha reunit a la Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya amb el conseller Chakir el Homrani per presentar-li el projecte "Pensa en Gran", sobre el nou equipament per a la gent gran a Ripollet.

Després del procés participatiu fet a la ciutat, s'ha redactat el projecte que recull les aportacions fetes entre l'ajuntament, professionals, entitats i veïns i veïnes durant dos mesos. Aquest projecte és el que ha presentat l'alcalde José María Osuna al conseller.

El projecte per al nou equipament per a la gent gran inclou el model arquitectònic, els serveis, l'atenció a les persones i el model de gestió.

El govern municipal ha reclamat al conseller el Homrani la col·laboració efectiva per part de la Generalitat de Catalunya, que és qui té la competència atorgada en la creació, gestió i finançament de places d'acolliment residencial.

En aquest sentit, el govern municipal i el Conseller han acordat que properament començaran a elaborar de manera conjunta el projecte bàsic del nou equipament per a la gent gran i, en base a aquest projecte, es procedirà a la signatura del conveni de col.laboració abans de finals d'any.

Ripollet, 27 de juliol de 2018.