Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dues noves exposicions al Centre Cultural durant el mes de juliol

Imatge 1.
Imatge 1
El proper dijous, 5 de juliol, el tinent d'alcalde de Cultura, Oriol Mor, inaugurarà les exposicions  "XVIII Exposició filatèlica, numismàtica i de col·leccionisme" i "Amb l'ànima a les mans", a les 19 h a la Sala 1 i a les 19.30 h a la Sala d'art, respectivament.

Del 30 de juny al 19 de juliol, a la Sala 1 d'exposicions, el Cercle Filatèlic i numismàtic de Ripollet, fidel al seu compromís amb el món del col·leccionisme, ens convida a la seva exposició bianual. Es tracta de la XVIII Exposició Filatèlica, Numismàtica i de Col·leccionisme, amb una mirada pausada, sense presses, a segells i monedes.

L'exposició d'enguany recull, entre altres, una magnífica col·lecció de segells de vaixells i de personatges i estris relacionats amb el mar.

Del 4 al 20 de juliol, la Sala d'Art acollirà l'exposició "Amb l'ànima a les mans", olis de l'artista Nancy Céspedes. Va començar a pintar als tallers de pintura de l'Escola d'Adults Jaume Tuset, ara fa més de 7 anys. Ha fet cursos de pintura en tela a la seva ciutat natal, Cali, a Colòmbia, i de dibuix a l'Escola d'Adults de Ripollet.

Durant aquests anys, ha realitzat diverses exposicions col·lectives al Centre Cultural de Ripollet. Segons explica, la seva major inspiració és tot allò relacionat amb el color, colors vius, explosió de vida. Li encanta transmetre l'alegria del color, "des de l'esbós, la primera pinzellada i l'última. El més singular és que m'enamoro de cada quadre que faig, poso tota la meva essència en ells", explica l'artista.

D'altra banda, i fins el 20 de juliol, el vestíbul del Centre Cultural acull l'exposició "L'homosexualitat i la transsexualitat a través de la història", una mostra del Grup d'Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals de Barcelona (GAG). Aquesta exposició està inclosa en els actes programats per la Regidoria de Polítiques LGTBI en el marc del 28 de juny, Dia per l'alliberament LGTBI.

Ripollet, 2 de juliol de 2018.