Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Made in Ripo i Curts Express, tornen els curtmetratges a Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest any 2018, la Regidoria de Joventut organitza dos concursos de curtmetratges per aquest any 2018. El primer és el tradicional concurs de Curts Express que es farà el dissabte 7 de juliol. Totes les persones interessades a participar s'hauran de presentar aquell dia al Centre Cultural, a les 9.30 h, per conèixer quins són els tres ítems triats per ser inclosos en els curts del concurs: un objecte, una frase i una temàtica.

D'altra banda, fins el 5 de juliol, a les 14 hores, al Centre Cultural, es poden presentar els curts al concurs Made in Ripo. En ell podran participar totes les persones que hagin realitzat obres que hagin estat enregistrades al municipi de Ripollet.

L'obra guanyadora del Made in Ripo tindrà un premi de 300 euros i, en el cas del concurs de Curts Express, es triaran tres guanyadors, de 300, 200 i 100 euros, del primer al tercer seleccionat respectivament.

Per més informació podeu consultar les bases dels concursos a la web municipal www.ripollet.cat i a les xarxes socials de Ripollet Jove.

Més Cinema a la fresca
Els divendres del mes de juny, 15, 22 i 29, a partir de les 22 hores, ompliran el pati del Casal de Joves amb una altra edició de Cinema a la fresca. Enguany, com a part de la programació de l'Any del Llibre, la temàtica del Cinema a la Fresca seran pel·lícules basades en llibres:

-15 de juny: "Jumanji"
-22 de juny "Los Juegos del Hambre"
-29 de juny "Harry Potter i la pedra filosofal"

Ripollet, 12 de juny de 2018.