Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres del darrer tram de remodelació del carrer Calvari

Imatge 1.
Imatge 1
Avui, 4 de juny, han començat les remodelació del carrer del Calvari, en el tram comprés entres els carrers de l'Estrella i Padró. Aquestes obres tindran una durada aproximada de tres mesos, amb un cost aproximat de 234.000 euros, finançats per l'Àrea Metropolitana de Barcelona. L'obra serà executada per l'empresa Voracys, SL.

Les obres inclouen, entre altres, la renovació total del paviment i les voreres, les connexions als embornals d'aigües pluvials, ara inexistents, el grapat de les línies elèctriques a la façana i el creuament soterrat de passos de serveis. També es renova totalment el mobiliari urbà, l'enllumenat i es posaran més arbres.

A més, l'empresa que executa les obres s'ha compromès a netejar i restaurar un element patrimonial emblemàtic d'aquest espai, el mural de l'artista Josep M. Brull situat a l'edifici del carrer Padró cantonada amb Anselm Clavé.

Pel que fa a la bateria de contenidors de residus, durant el termini que durin les obres es traslladarà al carrer de Sant Joan amb la plaça de l'Onze de Setembre.

Ripollet, 4 de juny de 2018.