Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Passaport Petit Ripollet prepara el seu dia gran de cloenda

Imatge 1.
Imatge 1
El proper divendres, 29 de juny, a les 18.30 h, la plaça de l'Onze de Setembre acollirà la cloenda del programa cultural per als infants "Passaport Petit Ripollet", amb un espectacle de música al carrer.

Aquell dia tots els infants que hagin completat el seu passaport amb 10 segells obtindran un regal de reconeixement per haver participat als espectacles programats al Teatre Auditori del Mercat Vell, Centre Cultural, CIP-Molí d'en Rata i la Biblioteca Municipal.

Per això, entre el 4 i el 22 de juny, tots aquells nens i nenes que tinguin 10 segells o més en el seu passaport hauran de passar pel Centre Cultural, per tal de facilitar les dades familiars de contacte.

El Passaport Petit Ripollet consisteix en la creació d'un passaport personal, adreçat a infants de 3 a 12 anys, perquè viatgin per les diferents activitats culturals que organitzen aquests quatre equipaments.

A l'inici del curs tots l'alumnat de primària dels centres educatius locals van rebre aquest passaport i l'han segellat a mesura que han participat d'alguna de les activitats programades.

Aquest passaport ha sigut l'eina emprada per a crear un circuit cultural que fomenta el sentiment de formar part de la xarxa cultural del municipi, així com per a identificar-se com a usuari i consumidor de cultura ja des d'edats molt primerenques, a l'hora per compartir experiències en família.

Les activitats que fan part de la programació Petit Ripollet s'etiqueten amb el Hastag #PetitRipollet.

Ripollet, 23 de maig de 2018.