Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre Cultural obre les sales d'exposicions a les mostres col·lectives dels alumnes dels tallers

Imatge 1.
Imatge 1
Des del 24 de maig i fins l'1 de juliol, els alumnes de pintura infantil i d'adults, puntes de coixí i arts decoratives seran els protagonistes a la Sala 1 d'exposicions i a la Sala d'art del Centre Cultural.

El tinent d'alcalde de Cultura, Oriol Mor, inaugurarà les exposicions col·lectives d'art infantil i d'adults, els dies 24 de maig a les 18.30 h i el 7 de juny, a les 19 h. Aquestes dues exposicions estan coordinades pel professor Antonio Pérez.

Sota el nom "Setè art", les dues exposicions proposen un curiós i vívid homenatge pictòric al món del cinema. Referències, directors, escenes de pel·lícules i, fins i tot, el glamur de Hollywood es traslladen del cel·luloide a la tela, adquirint una plasticitat diferent i sorprenent. Tot un univers creatiu en blanc i negre i en tecnicolor projectat a les parets de la sala.

L'exposició col·lectiva del taller d'art infantil comença el 23 de maig i acaba el 4 de juny, i l'exposició col·lectiva del taller d'art d'adults serà del 5 al 18 de juny.

Més endavant, del 30 de maig i fins el 13 de juny, gaudirem de l'exposició de puntes de coixí "Puntes per a totes les ocasions". Com expliquen les seves professores, Maria Mercè Olivé i Ana Estébanez, les puntes de coixí es fan amb un coixí, boixets, fils, agulles de cap i un patró de cartró. Amb quatre boixets es fan els moviments de creu i volta, i combinant aquests moviments es realitzen les puntes.

D'altra banda, del 14 al 28 de juny, la Sala 1 d'exposicions acollirà la mostra dels alumnes d'art decoratives de la professora Carmen Gámiz. Sota el nom "Pinzellades de color", faran una presentació de les diferents tècniques artístiques i manuals.

Per finalitzar, el tinent d'alcalde Oriol Mor també inaugurarà l'exposició dels alumnes adults d'art del professor Sergio Moreno Miraglia, el dia 21 de juny, a les 19 h, a la Sala d'art del Centre Cultural. "Amb els cinc sentits" és el títol de l'exposició i la mostra és l'expressió dels cinc sentits a l'art. Aquesta exposició col·lectiva podrà ser visitada fins l'1 de juliol.

A més, al vestíbul del Centre Cultural:
  • Del 16 al 30 de maig. Exposició col·lectiva dels alumnes del Curs de Fotografia, nivell iniciació, de l'AFR 
  • Del 31 de maig al 10 de juny. Exposició del Centre obert la placeta

Ripollet, 22 de maig de 2018.