Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la votació per triar el cartell de la Festa Major 2018

Imatge 1.
Imatge 1
Libèl·lula, Triple S i Bismuth són els tres finalistes del Concurs cartells de la Festa Major 2018, segons es va decidir a la Comissió de la Festa Major del passat 24 d'abril.

Així, el proper dia 30 d'abril s'inicia el termini de les votacions, termini que finalitzarà el dia 11 de maig. Es pot votar de dues formes:

- Presencialment, a la urna situada al Centre Cultural, amb les butlletes tindreu a la vostra disposició o a les que podreu obtenir a les properes edicions de l'InfoRipollet, la Revista de Ripollet i el Ripollet al Dia.

- Online des de la web de la festa major http://festamajor.ripollet.cat on trobareu les tres propostes i l'enllaç a participa.ripollet.cat, on es farà la votació final.

Enguany, s'han rebut un total de 26 propostes, fins i tot una d'un menor d'edat i va necessitar l'autorització dels seus pares, com estableix les bases del concurs.

Les temàtica de les propostes van ser molt variades, que van des de el realisme al surrealisme passant per les influències de les noves tecnologies. Tot i això, hi ha un denominador comú: la simbologia i color de la ciutat, com el pollet o els símbols dels actes més populars de la programació de la festa major.

Recordem que, tal i com estableixen les bases, el guanyador tindrà un premi de 600 €, i es coneixerà el dia 22 de maig, al Centre Cultural, amb l'escrutini obert al públic que es farà a les 20 h.

Aprofitem per recordar que aquest any, la Festa Major estrenarà una nova web i que podeu seguir tota la informació a la web i xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i YouTube.

Ripollet, 27 d'abril de 2018.