Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenten les activitats d'estiu de lleure i esportives per aquest 2018

Imatge 1.
Imatge 1
La comissió d'activitats d'estiu de lleure i esportives ofereix tota una sèrie d'activitats per a infants i joves pels propers mesos de juny i juliol. Aquesta comissió està integrada per diferents entitats de lleure, entitats esportives i associacions de famílies d'alumnes de les escoles públiques de Ripollet, amb el suport de l'Ajuntament de Ripollet.

Així, enguany són un total de dotze les entitats presenten les seves propostes d'estiu per infants i joves: CE la Gresca, CE l'Estel, AMPA Ginesta, Ampa Enric Tatché, AMPA Gassó i Vidal, Afa Els Pinetons, AFI el Martinet, Escola de Futbol Base Asociación Deportiva, Club Tenis Ripollet, Bàsquet Sant Gabriel, Associació de Futbol Sala Ripollet i el Club de Fútbol Ripollet.

Per inscriure als infants i joves als casals i campus esportius cal que les famílies es dirigeixin a les entitats que organitzen aquestes activitats. Les dates i resta d'informació es pot consultar al llibret que es farà arribar a les famílies a través de les escoles i també es difondrà a les xarxes socials municipals.

A més, com cada any, l'Ajuntament de Ripollet ofereix l'Escola Esportiva del PAME amb activitats educatives dins d'un marc tècnic per a infants i joves nascuts entre 2004 i 2013. Les persones interessades poden consultar la informació a www.pame-ripollet.org.

En aquestes activitats d'estiu, l'Ajuntament gestiona les peticions i demandes de les diferents entitats i regula la normativa d'ús d'instal·lacions municipals. Igualment, cedeix gratuïtament els espais municipals,  assumint les despeses de neteges i subministres (llum, aigua i gas) de les instal·lacions cedides. A més, l'Ajuntament atorga una subvenció per les entitats que organitzen directament els casals i campus en concepte de suport a la contractació de personal.

Cal afegir també que, a través del departament de Serveis Socials, s'atorguen ajuts econòmics per a aquelles famílies que tinguin dificultats per fer front al cost total de les activitats. El període per aquestes sol·licituds comença el dilluns 23 d'abril i finalitza el divendres 18 de maig. Les famílies interessades han de demanar hora a Serveis Socials, situat al carrer de la Salut, 1 o a través del telèfon 935046007.

Ripollet, 20 d'abril de 2018.