Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obrim el Mercat els dimecres tarda i inaugurem l'aula de cuina amb el projecte La Cuina de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
El proper 25 d'abril es donarà inici al projecte "La cuina de Ripollet", una iniciativa que mostrarà la riquesa gastronòmica de la ciutat, així com la qualitat i varietat dels productes que s'ofereixen al Mercat municipal. Amb aquesta activitat, el Mercat amplia el seu horari, passant a estar obert també els dimecres a la tarda, de 17 a 20 hores.

"La cuina de Ripollet" és un projecte endegat per la regidoria de Comerç de l'Ajuntament, amb el suport del Consorci de Normalització Lingüística. Es durà a terme al mercat municipal, a l'espai de L'aula de cuina, que acollirà setze jornades de cuina amb la voluntat de dinamitzar el Mercat i visualitzar, de la mà de parades, restauradors i persones voluntàries, la diversitat gastronòmica de la ciutat, des d'una vessant intercultural.

En aquestes jornades podrem conèixer receptes del Marroc, de Rússia, de Veneçuela, del Perú, de l'Índia, d'Hondures, de Nicaragua, de Cuba, de l'Equador i de Guinea Conakry. A més, el Mercat promocionarà la qualitat i proximitat dels seus productes, amb receptes com el fricandó de carn de cavall, la guatita feta amb menuts, les galtes a la xocolata, postres com el Red Velvet, i plats dels bars de Mercat, com ara les patates a la importància, d'origen lleonès, els callos i la ja clàssica truita de patates. En el tancament d'aquestes jornades, gaudirem del pollastre rostit a l'estil de Ca L'Elvira.

Les receptes treballades seran enregistrades en vídeo amb l'objectiu de compartir-les a través de les xarxes socials. Posteriorment, seran editades en un llibret.

Ripollet, 17 d'abril de 2018.