Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dia Internacional de la Dansa a Ripollet, passió per la dansa

Imatge 1.
Imatge 1
El dia 28 d'abril se celebra el Dia Internacional de la Dansa. Cada any, aquesta diada converteix la dansa en la gran protagonista, reconeixent i recolzant l'esforç constant de totes aquelles persones que s'hi dediquen.

El Dia internacional de la Dansa també és una festa on compartir la passió per la dansa en tota la seva diversitat i una ocasió per a acostar-la a la ciutadania.

La commemoració està concebuda des d'un punt de vista descentralitzador portant activitat a tots els barris del municipi. També des d'un punt de vista participatiu, dissenyant activitats per tal que puguin participar totes aquelles persones que ho desitgin encara que no estiguin directament vinculades amb la dansa.

I per últim, el cap de setmana de dansa a Ripollet posa de manifest que amb la participació de més de 15 entitats de dansa i la implicació de més de 250 ballarins, i del públic que vulgui participar, som tot un poble en moviment.
El programa d'actes és una iniciativa sorgida de les entitats i participen molt activament en la seva difusió, programació i èxit.

Aquest any és la segona edició, plena d'activitats infantils i familiars, gratuïtes i obertes a tothom. El programa d'actes del Dia Internacional de la Dansa compta amb el suport del Patronat Municipal d'Esports, el Patronat Municipal de Cultura i l'Ajuntament de Ripollet.

Les entitats que coorganitzen el programa són Bunkay Dansa, Dansa Jove, Urban Show (Epidemic) i SB-Dance; però participen una quinzena d'entitats: Acció Fotogràfica Ripollet que farà les fotos, Amics del Teatre, Associació Bollywood Anaath, Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, Associació Ripollet Country-Line Dance, Asociación 3 pasos, Asociación Ballet Flamenco de Carmela, Cuadro Andaluz de Ripollet, Duo Fitness, Escola de Dansa Odette, Gimnasio Gali, Graceland Escuela de Baile, Innedit Dance Complex, La Careta Teatre, Line Dance Palau Ausit i Ri-Pollet en línia.

Ripollet, 10 d'abril de 2018.