Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alumnat del PFI visita el Centre de Dia i el Centre Aspasur

Imatge 1.
Imatge 1
La setmana passada, l'alumnat del PFI d'Imatge personal, perruqueria i estètica i del PFI d'Auxiliar en activitats d'oficina i en serveis administratius generals han visitat dos centres del municipi dedicats a l'assistència de persones adultes amb un grau de dependència. Aquestes activitats formen part del mòdul "Projecte Integrat" on s'apliquen de manera globalitzada i transversal les competències desenvolupades al llarg del procés d'aprenentatge.

Per la seva banda, l'alumnat del PFI d'Imatge personal ha ofert un servei de perruqueria i estètica a les persones usuàries del Centre de dia de Persones Grans Can Vargas, cosa que els ha permès posar en pràctica els coneixement adquirits.

Per la seva part, l'alumnat del PFI d'Auxiliar en activitats d'oficina ha visitat les instal.lacions del Centre Ocupacional Aspasur on han participat en tallers conjunt amb les usuàries i usuaris del centre. Amb aquesta activitat, el treball de recerca realitzat a l'aula sobre la diversitat funcional com a base de la creació d'un blog sobre el tema ha quedat complementat.

Les dues experiències han estat un èxit gràcies tant a la col·laboració del personal tècnic dels centres com de les persones usuàries, que han acollit l'alumnat amb gratitud i han valorat molt positivament aquestes iniciatives.

Activitats com aquestes fomenten l'aprenentatge cooperatiu i faciliten experiències d'aprenentatge diferents, que doten de major confiança i motivació a les persones que hi participen.

Els PFI són programes impartits al Patronat Municipal d'Ocupació, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Ripollet.

Ripollet, 26 de març de 2018.