Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre el termini per al concurs d'on sortirà el cartell de la Festa Major 2018

Imatge 1.
Imatge 1
Des del proper 19 de març i fins el 20 d'abril, totes les persones que hi estiguin interessades poden enviar la seva proposta de cartell per a la  Festa Major 2018, que enguany serà del 24 al 27 d'agost.

La Festa Major és una de les festes més importants del municipi, amb moltes activitats infantils, per a joves, adults i familiars. La Comissió de Festa Major ja està treballant amb la programació i ara posa en marxa el concurs per escollir la imatge i el cartell per l'edició d'enguany.

Una vegada més, serà la ciutadania de Ripollet qui escollirà el cartell de la Festa Major per votació popular, a partir dels tres cartells finalistes que seleccionarà prèviament la Comissió Festa Major, entre totes les propostes presentades. Aquestes es penjaren a la web de la Festa major http://festamajor.ripollet.cat on podran ser votades a partir del dia 30 d'abril fins el 11 de maig. El veredicte es farà públic a la mateixa web, xarxes socials i als mitjans de comunicació el dia 22 de maig. La persona guanyadora obtindrà un premi de 600 €.

Les propostes hauran de presentar-se per correu electrònic a l'adreça electrònica festamajor@ripollet.cat o presencialment al registre del Centre Cultural, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 17 a 21 h, i dissabtes de 10 a 13 h.

Ripollet, 12 de març de 2018.