Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Iniciat el primer dels tres projectes de suport a actuacions municipals, amb 6 persones contractades

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest mes de març s'ha iniciat el primer dels tres projectes de Suport a les Actuacions Municipals (SAM) que ha permès al Patronat Municipal d'Ocupació contractar 6 persones en situació d'atur, amb edats compreses entre els 29 i els 50 anys d'edat.
El projecte SAM està finançat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i per l'Ajuntament de Ripollet i s'emmarca dins de les bases i directrius reguladores del Programa metropolità de suport a les polítiques socials Municipals 2016-2019.
En aquesta primera fase s'incorporen persones a diversos departaments de l'Ajuntament com Transport i Mobilitat, Protecció Animal, Urbanisme, Serveis Municipals, Informàtica i Salut pública. Totes elles compleixen el requisit de no haver participat en la darrera convocatòria del programa i haver estat a l'atur durant, almenys sis mesos inicialment.
L'objectiu del projecte SAM és donar suport a les accions municipals destinades a facilitar la inserció laboral d'aquelles persones amb més dificultats, així com aquelles altres dissenyades per promoure l'activitat emprenedora i l'autoocupació.
Els contractes de treball tenen una durada d'un any. En aquest temps es combinarà l'experiència professional amb sessions de formació per tal de millorar i fomentar l'ocupabilitat de les persones participants.
Ripollet, 6 de març de 2018.