Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

17 persones contractades dins un nou Pla d'Ocupació Local

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest mes de març, 17 persones en situació d'atur han estat contractades pel Patronat Municipal d'Ocupació dins del projecte Pla d'Ocupació Local de Ripollet que té per objectiu donar suport a les tasques de diversos departaments municipals com la Brigada, Serveis Municipals, PAME i PMO.

Les persones contractades, amb edats compreses entre els 27 i els 65 anys, faran actuacions de caràcter temporal i d'interès general i social al municipi. Aquest pla d'ocupació contribueix a rebaixar la taxa d'atur del nostre municipi, ajuda a millorar i fomentar l'ocupació i l'ocupabilitat de les persones i contribueix al desenvolupament econòmic del territori.

La contractació d'aquestes 17 persones serà per 10 mesos. Aquest pla també facilitarà, a través de l'experiència i la formació, la reactivació i el reciclatge professional de les persones que porten temps en situació d'atur, recuperant la seva autoestima i dotant-los d'una experiència professional de cara a la seva recerca de feina posterior, adquirint competències laborals.

Ripollet, 6 de març de 2018.