Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

José M. Osuna López

Decidim Ripollet

alcalde-jose-maria-osuna.jpeg

Nascut el 23 de maig de 1987 a l’Hospital Taulí de Sabadell, ha viscut tota la vida a Ripollet. Resideix al nucli antic i té un fill. Amant de la música, participa a entitats juvenils i musicals de Ripollet.

Després de cursar els estudis obligatoris a Ripollet, es va llicenciar en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB. Posteriorment, va obtenir un Màster en Investigació en Ciència Política “Pensar i Governar les Societats Complexes” per la UAB. Actualment cursa el Grau de Dret per la UOC.

Des de 2011 fins al 2015, va ser becari pre-doctoral com a personal investigador en formació a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB.

Va iniciar la seva trajectòria política l'any 2011 i, fins el 2015, va ser regidor del COP – Compromís per Ripollet. A més, des de 2013 fins l'any 2019 va ser conseller al Consell Comarcal del Vallès Occidental de les Candidatures Alternatives del Vallès.
L'any 2015 va ser escollit alcalde de Ripollet pel grup Ara Decidim Ripollet. Des de llavors i fins a l'actualitat, és també conseller metropolità a l’AMB.

Més informació al següent ENLLAÇ