Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vuit patinadores i patinadors del CPA Ripollet són seleccionats per la World Cup

Les representants del CPA Ripollet disputaran la 1a fase de la World Cup a Trieste (Itàlia), entre el 16 i el 22 de maig, amb l'objectiu d'arribar a les semifinals.

Claudia Aguado, una de les seleccionades, durant l'actuació al Campionat del Món de Patinatge Artístic. Foto: Raniero Corbelletti/World Skate.
Claudia Aguado, una de les seleccionades, durant l'actuació al Campionat del Món de Patinatge Artístic. Foto: Raniero Corbelletti/World Skate

Diverses patinadores i patinadors del Club Patinatge Artístic Ripollet han estat seleccionats per disputar la primera fase de la World Cup a Trieste, Itàlia, una competició que tindrà lloc del 16 al 22 de maig.

A la modalitat lliure, en categoria sènior, han escollit Carla Escrich, Clàudia Aguado i Kilian Gomis; en categoria júnior, Elna Francès, i en categoria juvenil, Àfrica Valiente. Per la seva banda, en la modalitat de Solo Dance, en categoria sènior, hi serà Llorenç Àlvarez; en categoria juvenil, Ona Gamiz, i en categoria cadet, Lucía Camarillo. Mar Cajal havia estat també preseleccionada en categoria júnior, però finalment no hi podrà anar perquè només es permeten tres representants de cada país.

Els 10 millors classificats i classificades en aquesta primera fase, passaran a les semifinals, que es disputaran a Portugal i a Paraguay. La final de la World Cup se celebrarà a Göttingen, Alemanya.

Bon inici de temporada

La nova temporada ha començat amb bon peu per al CPA Ripollet. En l'Open Nivell 11 disputat a Celrà (Girona), patinadores i patinadors del club han aconseguit diversos podis amb els seus discos curts. En categoria sènior, tant femení com masculí, el podi va ser liderat pel CPA Ripollet, amb Claudia Aguado i Kilian Gomis en 1a posició. En categoria júnior, el podi va ser complet per al club ripolletenc amb Elna Francès a dalt del podi, amb Mar Cajal en 2a posició i Aina Lafuente, tercera.

patinadores cpa ripollet.jpg

La representació del CPA Ripollet va aconseguir 5 podis a l'Open Nivell 11 de Celrà.