Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vega Navarro, nomenada nova presidenta de Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada

Prové de la base del voluntariat de l'ONG i també ha participat en diferents projectes.

La nova president de Creu Roja, acompanyada per l'equip directiu de Creu Roja de Cerdanyola-Ripollet-Montcada.
La nova president de Creu Roja, acompanyada per l'equip directiu de Creu Roja de Cerdanyola-Ripollet-Montcada

El passat dilluns, 10 de juliol, es va donar a conèixer que Vega Navarro serà la nova presidenta de l'Assemblea Local de Creu Roja de Cerdanyola–Ripollet–Montcada. L'anunci es va produir en l'acte de nomenament dels diferents presidents i presidentes de les assemblees locals i comarcals de Barcelona.

Un dels propòsits principals del nou mandat de Navarro serà complimentar els eixos estratègics de Creu Roja pels pròxims 4 anys aprovats a la darrera assemblea general per tal de fer front a la creixent demanda social dels col·lectius més vulnerables i als efectes del canvi climàtic. Durant l'acte, va apuntar que "per fer-ho possible, vull encapçalar una organització transparent, eficaç i eficient, però sobretot, vull una entitat oberta a tota la ciutadania".

Navarro ha estat una voluntària molt activa de l'assemblea i ha participat en diferents projectes de l'entitat en els darrers anys. Ara ocuparà el lloc que deixa Santi Morera, qui ha estat al càrrec des de 2015. A més de la presidenta, també es va presentar el nou Comitè Local. Format per voluntariat de les tres poblacions, aquest Comitè va sorgir del procés electoral dut a terme aquest hivern i ha estat l'òrgan que ha proposat Vega Navarro com a presidenta de l'organització per als pròxims anys.

Redacció: ripollet.cat - RB