Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Valents presenta la seva candidatura per a les Municipals 2023

Valents ha presentat el seu projecte i els deu noms que encapçalen la llista per a les Eleccions Municipals 2023 del pròxim 28 de maig, amb Josep Gabarra al capdavant.

Valents ha presentat aquest dimarts, 18 d'abril, la seva candidatura per a les Eleccions Municipals 2023. Ho ha fet en un acte on han estat convidats els mitjans de comunicació locals i on Josep Gabarra ha presentat el projecte que ell mateix encapçala. A més, destaca la presència de Caridad Pérez, que és la tercera de la llista, posició que també ocupava en les Eleccions Municipals de 2019 amb Ciutadans.

En l'acte el cap de llista ha reconegut que es tracta d'un partit petit i de recursos limitats, destacant que duran a terme "una modesta campanya electoral pels carrers de Ripollet".

Gabarra ha presentat en l'acte els quatre eixos principals entorn els quals gira la campanya electoral de Valents. Destaca en el camp de la neteja municipal la ferma oposició al Ripollet Aporta, considerant que "aquesta mesura és innegociable i que caldria estudiar com es poden buscar alternatives", preferint el soterrament d'escombraries. També ha destacat la neteja dels parcs municipals, els quals considera molt bruts.

Un punt on també s'ha posat el focus d'atenció és la seguretat, i és que Josep Gabarra ha declarat que volen augmentar la presència policial a Ripollet, de forma conjunta amb Mossos d'Esquadra i Policia Local, i ha remarcat que el fenomen okupa comença a ser preocupant.

En l'aspecte de mobilitat, ha destacat que des de Valents es creu en un nou mitjà de transport gratuït, es tractaria d'un bus que aproparia tots els barris de Ripollet als serveis municipals. Gabarra ha destacat el problema d'aparcament i circulació que viu el municipi i ha considerat un sistema d'aparcament gratuït.

Finalment, pel que fa a infraestructures, la formació considera que el Mercat Municipal és un equipament obsolet. Gabarra aposta per ensorrar la infraestructura actual i aixecar un nou mercat amb serveis de restauració que sigui el "motor del comerç local", tal com ell ha definit. A més, des de Valents es vol dotar d'una Escola Oficial d'Idiomes el barri de Pont Vell, en l'edifici de l'antic Celler Cooperatiu. En aquest sentit, el cap de llista ha considerat la dificultat d'aconseguir el vot en aquests comicis, ja que l'endemà a les eleccions és festiu i des de la formació creuen que molta gent podria ser fora de la ciutat.

En valoracions entorn aquestes eleccions, Gabarra ha considerat molt complicat sortir guanyador d'aquestes eleccions: "Sortirem a explicar modestament el que som i el que pretenem, i intentarem arribar a tota la gent que considerem que podem arribar". Després d'exposar els quatre eixos de la seva candidatura, Gabarra s'ha fet una foto amb els deu primers noms de la llista que encapçala.

Redacció ripollet.cat - MM