Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Valents es compromet a retirar el servei de recollida de residus actual i reivindica una compensació econòmica per l'Ecoparc

El cap de llista de Valents, Josep Gabarra, assegura que el seu partit "serà l'eina bàsica per retirar el porta a porta", ja que posaran aquesta condició en una futura negociació amb altres forces polítiques.

La candidatura de Valents ha reservat per a la seva darrera roda de premsa abans de les Eleccions Municipals, celebrada dilluns passat 15 de maig, l'explicació del que ells mateixos anomenen la seva "proposta estrella, el no al porta a porta". El candidat de Valents, Josep Gabarra, va assenyalar que el partit no té "hipoteques amb altres partits amb representació a l'Àrea Metropolitana". "Votar Valents vol dir que, si som necessaris per a la futura governabilitat, serem l'eina bàsica per retirar el porta a porta, ja que ho posarem a sobre la taula i no ens tremolarà el pols a l'hora de reivindicar que és un sistema injust amb Ripollet", va indicar Gabarra.

En aquest mateix sentit, el candidat de Valents va remarcar que "els municipis limítrofs amb l'Ecoparc, com Ripollet, han d'obtenir una compensació econòmica pels 16 milions de metres cúbics de biogàs que surten d'aquesta planta i per l'alta contaminació que emana dels seus tancs". Segons Gabarra, l'objectiu del seu partit és negociar per aconseguir aquesta compensació econòmica que permetria revertir al seu torn el sistema de recollida de residus.

Baixada selectiva d'impostos

D'altra banda, entre les propostes de Valents, Josep Gabarra va posar el focus en el seu "compromís de baixada selectiva d'impostos". "Revisarem l'IBI amb la resta d'entitats competents per abaratir-lo, revisarem l'impost de circulació i ens comprometem a revisar la taxa de residus", va destacar el cap de llista de Valents, Josep Gabarra.

Redacció ripollet.cat - JS