Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 25 famílies ripolletenques rebran les joguines recollides en la campanya de Càritas

Veïns i veïnes de Ripollet van tornar a demostrar la seva solidaritat donant joguines noves o en bon estat durant la campanya de Càritas duta a terme la setmana vinent per a les famílies de la ciutat amb més necessitats.

L'entitat Càritas va organitzar durant la setmana passada una campanya per recollir joguines de cara a aquest Nadal per a les famílies amb més necessitats. Amb l'objectiu que cap infant de Ripollet es quedés sense joguina, durant la setmana passada diversos voluntaris de l'entitat van recollir joguines al Centre Parroquial. Un total de 25 famílies ripolletenques amb dificultats se'n beneficiaran.

ripollet-cul-nadal-recollida-joguines-221221-9.JPG

Joguines donades durant la campanya de Càritas.

Els veïns i veïnes de Ripollet van tornar a demostrar la seva solidaritat participant activament en aquesta campanya. Tal com va explicar als mitjans municipals Montserrat Pujol, voluntària de l'entitat des de fa 11 anys, "el nombre de joguines donades ha estat semblant al de l'any passat". La tasca dels voluntaris consisteix a triar i classificar les joguines segons l'edat recomanada, i agrupar-les en paquets per a cada família depenent el nombre d'infants. L'Ajuntament de Ripollet hi col·labora contribuint amb material escolar i d'estudi que es reparteix també entre les famílies més necessitades.

JS

ripollet-cul-nadal-recollida-joguines-221221-7.JPG