Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una visita guiada i un espectacle de dansa, propostes del Festiu! per al diumenge 26

El programa d’activitats del Festiu! 2022 ofereix aquest cap de setmana una visita guiada pel barri de Tiana-Pont Vell organitzada pel CIP Molí d’en Rata i el festival d’estiu de Dansa Jove Noelia España.

En aquest cap de setmana llarg per Sant Joan, el programa d’activitats del Festiu! 2022 segueix oferint propostes culturals per a tots els gustos. Per a aquest cap de setmana, organitza dos actes.

El CIP Molí d'en Rata organitza aquest diumenge, 26 de juny, un recorregut pel barri de Tiana-Pont Vell, passant per diferents espais destacats. La visita sortirà des del Molí d’en Rata a partir de les 11 del matí. Les places són limitades. Es recomana inscripció prèvia al telèfon del CIP o al mail molidenrata@ripollet.cat.

Per altra banda, el pati del Centre Cultural acollirà aquest diumenge, 26 de juny, a partir de les 18.30 h, el festival d’estiu de l’entitat Dansa Jove Noelia España. A partir de les 7 de la tarda, els assistents gaudiran de diverses actuacions a càrrec de membres de l’entitat. Una mica més tard, a partir de les 20.30 h, l’entitat oferirà una masterclass de ball per a que en gaudeixi tothom.

FESTIU_5.jpg