Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una Festa Major amb mirada esportiva

Com cada any, la Festa Major de Ripollet comptarà amb diverses activitats esportives, moltes d’elles organitzades pels clubs de la ciutat.

La Festa Major de Ripollet sempre s’ha caracteritzat per la participació activa dels clubs esportius de la ciutat, que organitzen diverses activitats esportives durant els dies de festa. Aquest any no serà una excepció i el programa d’activitats compta amb diverses cites amb l’esport. La majoria d’elles estaran concentrades durant el cap de setmana del 27 i 28 d’agost.

Així doncs, se celebraran activitats que ja són tradicionals, com ara la Cursa Popular, que celebra la seva 42a edició, el Torneig de Pàdel, el Bàsquet al Carrer 3x3, el Campionat de Tennis Ripollet, la Gimcana de Tennis Taula i el partit de futbol del Trofeu Ajuntament de Ripollet, que enfrontarà el CF Ripollet amb el CF Badalona.

Aquest 2022, a més, hi ha diverses novetats en l’àmbit esportiu. S’organitzarà el 1r Duatló infantil, després de l’èxit de l’any passat de la 1a edició del Duatló per a adults. El Club d’Escacs Palau Ausit organitzarà els primers tornejos de Parxís i d’Escacs. Per altra banda, els videojocs s’estrenaran a la Festa Major de Ripollet amb una jornada dedicada als E-Games, que se celebrarà tot diumenge al Centre Cultural.

Recordeu que podeu descarregar íntegrament el programa de la Festa Major de Ripollet en aquest enllaç. La inscripció prèvia per al Torneig de Bàsquet 3x3 ja es pot realitzar en aquest enllaç.

Tot seguit podeu consultar les activitats esportives de la Festa Major de Ripollet 2022.    

ESPORTS_1.jpg

ESPORTS_2.jpg

ESPORTS_3.jpg

ESPORTS_4.jpg

ESPORTS_5.jpg

ESPORTS_6.jpg

ESPORTS_7.jpg

ESPORTS_8.jpg

ESPORTS_9.jpg

ESPORTS_10.jpg