Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un total de 27.750 veïns i veïnes estan cridades a votar aquest diumenge 28 de maig

En aquestes Eleccions Municipals, hi haurà 48 meses en els 10 col·legis electorals repartits per Ripollet.

Ripollet afronta les darreres hores de campanya electoral abans de la jornada electoral d'aquest diumenge, 28 de maig. Un total de 27.750 ripolletencs i ripolletenques estan cridats a votar. A Ripollet, s'habilitaran 48 meses a 10 col·legis electorals, que són les escoles Els Pinetons, Anselm Clavé, Escursell i Bartalot, Tiana de la Riba, Gassó i Vidal, Josep M. Ginesta, Tatché i Pol, i El Martinet, a més de la Biblioteca Municipal i el Casal d'Avis.

A més de l'habitual dispositiu especial amb motiu dels comicis, l'Ajuntament de Ripollet oferirà en aquesta ocasió avanços de participació i escrutini a través del web municipal ripollet.cat. A més, Ripollet Ràdio (91.3 FM), ripolletradio.cat i el canal de Youtube Ripollet TV oferiran el programa especial "La nit de les eleccions", el mateix diumenge, a partir de les 8 del vespre, amb tertúlies i connexions amb les seus de les diferents candidatures.

Vot accessible per a les persones invidents

En la jornada electoral de diumenge, Ripollet serà un dels únics tres municipis catalans que oferiran el vot accessible per a les persones invidents. Les persones que pateixen aquesta discapacitat, necessiten un kit especial adaptat al codi 'braille' per votar amb total privacitat i autonomia. Aquest diumenge, només tres municipis donaran aquesta possibilitat: Ripollet, Cerdanyola del Vallès i Terrassa. El cost d'aquest dispositiu serà sufragat pel mateix Ajuntament.

Podeu veure l'entrevista al cap de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament i encarregat del dispositiu electoral, Antonio Martínez Mateo, en aquest enllaç.

Redacció ripollet.cat - JS