Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un incendi calcina un basar i obliga a desallotjar els veïns dels 12 pisos de la finca

Els veïns de 12 habitatges, de la finca situada a la rambla de Sant Jordi, 22, han hagut de ser desallotjats aquest diumenge, causa de l'incendi produït al basar dels baixos. El foc ha destruït totalment el local, de 465 m², i ha provocat una gran fumera per la combustió de plàstics, que s'ha escampat pels carrers el voltant. Al lloc dels fets s'hi han traslladat quatre dotacions de Bombers i efectius de Policia Local, Mossos i SEM. Una veïna d'avançada edat ha necessitat atenció mèdica a causa de la inhalació de fum.

L'incendi s'ha produït als baixos de la rambla de Sant Jordi, 22.
L'incendi s'ha produït als baixos de la rambla de Sant Jordi, 22

 

IMG_8863.JPG

Veïns de la finca afectada, acollits al Centre Parroquial, diumenge a la nit, esperant l'evolució de l'actuació de Bombers.

 

Solidaritat veïnal

El foc s'ha declarat a quarts de 9 del vespre i la fumera i explosions de material inflamable i pel trencament de vidres han alertat als veïns, que ràpidament han baixat al carrer i han avisat a la resta. Veïns de les proximitats han aportat els primers extintors.

Mentre actuaven els bombers, els afectats han estat acollits al Centre Parroquial, on trobava assajant Amics del Teatre, que els han deixat roba d'abrigar del seu vestuari, per resistir les baixes temperatures, de 6 graus i que seguiran baixant fins als 2 graus.

Segons ha informat l’alcalde de Ripollet, José María Osuna, una vintena dels afectats han estat reallotjats a l’Hotel Ibis i la resta passaran la nit a la casa de familiars i amics.

 

IMG_8865.JPG

L'alcade de Ripollet, José María Osuna, s'ha acostat al lloc dels fets. A la foto parlant amb la Policia Local i una membre d'Amics del Teatre.