Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un espectacle amb un gran desplegament artístic commemora el centenari del Celler Cooperatiu

Aquest dissabte, a les 19 h, el Teatre Auditori acull l'espectacle "Històries de la vinya: de la Mediterrània al Celler Cooperatiu de Ripollet", amb la participació dels cors i el conjunt instrumental de la Societat Coral "El Vallès", la Colla de Gitanes i els grallers dels Gegants de Ripollet.

El Teatre Auditori acull aquest dissabte, a partir de les 19 h, l'espectacle "Històries de la vinya: de la Mediterrània al Celler Cooperatiu de Ripollet". Es tracta d'una obra per commemorar el centenari del Celler Cooperatiu, que comptarà amb la participació dels cors i el conjunt instrumental de la Societat Coral "El Vallès", la Colla de Gitanes i els grallers dels Gegants de Ripollet.

És un espectacle multidisciplinari, escrit i dirigit per Jordi Giménez, que es va idear abans de la pandèmia i que la COVID-19 va obligar a posposar. La representació està ambientada en els anys previs a la Guerra Civil, i un mostra un dia qualsevol de les entitats i els seus membres, amb el Celler Cooperatiu com a espectador, una presència que veu els balls, cants i l'activitat de les colles participants. Una característica de l'espectacle és que s'han treballat un total de 10 peces musicals, contemporànies d'aquella època, i s'ha recuperat repertori del compositor ripolletenc Laureà Tatché Pol. A dalt de l'escenari es podrà gaudir d'un gran desplegament humà, amb quasi 40 cantaires de les diferents corals històriques de la Societat Coral "El Vallès", acompanyats dels balls de la Colla de Gitanes i l'acompanyament musical dels Grallers dels Gegants.

entrevista_radio.jpg

Jordi Giménez, de la Societat Coral “El Vallès”; Alex Ponce, de Grallers dels Gegants de Ripollet, i Agustí Carmona, de la Colla de Gitanes de Ripollet, durant l'entrevista a Ripollet Ràdio.

Podeu veure l'entrevista que va realitzar l'Info Setmanal de Ripollet Ràdio a la Societat Coral "El Vallès", la Colla de Gitanes i els Grallers dels Gegants de Ripollet en aquest enllaç.

JS

NOVEMBRE_6.jpg