Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada entre els alcaldes de Ripollet i de Montcada i Reixac per l'execució de la Ronda Nord

L'alcalde de Montcada i Reixac, Bartolomé Egea, ha visitat Ripollet per abordar amb l'alcalde de la ciutat, Luis Tirado, la construcció de la Ronda Nord i de la futura ampliació de les oficines de Lidl.

L'alcalde de Montcada i Reixac, Bartolomé Egea, i el seu regidor de Territori, Andreu Iruela, van visitar Ripollet aquest dilluns, 24 de juliol, per parlar amb l'alcalde, Luis Tirado, i l'equip directiu i tècnic de l'àrea de Ciutat. Durant la trobada, Tirado va exposar l'interès del Govern Municipal de Ripollet en començar a treballar per a dur a terme l'execució de la Ronda Nord, com a continuació de l'actual Camí de la Serra.

ripollet-pol-trobada-alcaldes-ripollet-montcada-240723-02.jpg

Aquesta Ronda Nord tindria per objectiu alleugerir el trànsit de la zona centre de Ripollet, especialment l'entrada pel carrer de Tamarit i la sortida pel carrer de Sant Jaume. L'alcalde de Montcada va recordar la complexitat d'aquesta operació, encara que va assegurar que l'estudiarien per trobar la solució més adient per a aquest projecte. L'acabament de la Ronda Nord és un projecte llargament reivindicat pels veïns del carrer de Tamarit. En cas de fer-se realitat, aconseguiria desviar el trànsit del centre de la ciutat, sobretot dels camions.

Ampliació de Lidl

Un altre tema que va sorgir durant la reunió va ser la futura ampliació de les oficines de l'empresa Lidl, en uns terrenys adjacents a Ripollet i Montcada i Reixac. Així mateix, també es va parlar de la revisió del conveni entre ambdós ajuntaments, per regularitzar la situació dels impostos que genera aquesta instal·lació.

Redacció ripollet.cat - NdP/RB