Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada d'ERC amb el conseller de Drets Socials per parlar sobre la residència

La secció local d'ERC ha fet pública la recent trobada al Parlament de Catalunya del cap de llista, Roger Bayó, amb el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, per saber en quin punt es troba el projecte de la residència per a la gent gran.

La reunió arriba després de la denegació de la subvenció Next Generation i que l'Ajuntament hagi interposat un recurs d'alçada contra la resolució. Segons un comunicat d'Esquerra de Ripollet, "la Conselleria i, particularment el conseller Campuzano, són conscients de la necessitat que Ripollet tingui una residència per a gent gran". I afegeix, "Actualment, el Departament està treballant per resoldre els recursos que els ajuntaments que han quedat fora de la subvenció han presentat, entre ells Ripollet".

Segons el comunicat, Roger Bayó "va transmetre al Departament la seva preocupació envers el finançament per a la Plataforma de Serveis per a la Gent Gran de Ripollet tot i acabar rebent la subvenció dels Next Generation, ja que si no s'aconsegueixen més ajudes econòmiques, l'Ajuntament sol no podrà assumir la inversió necessària per construir i mantenir l'equipament, i la necessitat de continuar treballant perquè la residència tampoc resoldrà totes les necessitats que tenim a la ciutat en matèria de gent gran". Segons els republicans, "Es tracta d'una més de les reunions que es mantindran amb la Conselleria amb el propòsit de ser útils per a Ripollet i per als seus veïns i veïnes per tal que la residència i el centre de dia puguin ser una realitat com més aviat millor".

Redacció ripollet.cat