Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tret de sortida a l’estudi de viabilitat d’un nou pavelló a Ripollet

L’alcalde, Jose Maria Osuna, i la regidora d’Esports, Andrea Guijarro, es van reunir divendres, 16 de juliol, amb el Cap de l’Oficina d’Equipaments Esportius de la Diputació de Barcelona, Albert Abaurrea, per parlar sobre l’estudi de viabilitat d’un nou pavelló municipal a Ripollet.

Aquest estudi, que es preveu iniciar a principis de setembre, anirà en paral·lel al projecte de reforma del Poliesportiu Municipal. L’objectiu és fer una anàlisi de les necessitats quantitatives i qualitatives que té el desenvolupament de l’esport al municipi, especialment ara que hi ha un gran impuls de l’esport femení i que les entitats han crescut de manera considerable.

Fa un temps, l’Ajuntament ja va encarregar un estudi sobre el repartiment dels usos del Pavelló existent, que també es tindrà en compte en aquest nou projecte. L’estudi de viabilitat contempla una anàlisi de les necessitats socials i una valoració del context esportiu i de la demanda potencial, a més de determinar quins són els punts crítics, avaluar la localització i establir un pla inicial de gestió, entre d’altres.

A banda del suport tècnic per part de l’Ajuntament i la Diputació, aquest procés comptarà amb un grup focal que recollirà la veu, els suggeriments i les idees del que seran els destinataris finals de la instal·lació: els/les agents esportives locals i altres persones vinculades amb el món de l’esport. I alhora, s’enllaçarà amb un procés participatiu molt més ampli, que permetrà la reflexió i la posada en comú d’idees.

El termini d’elaboració de l’estudi està previst que finalitzi a finals d’any i permetrà una resposta factible i realista sobre la necessitat d’un nou equipament esportiu a la ciutat.