Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tres joves de Ripollet creen un videojoc viral

El videojoc, anomenat Bread & Fred (Pan y Federico), s'estrenarà oficialment el 23 de maig.

Víctor Valiente, Guillem Romero i David Lozano són tres joves de Ripollet, creadors del joc Bread & Fred (Pan y Federico), un videojoc que compta amb més d’1.400.000 descàrregues de la seva demo, abans que es produeixi el seu llançament, previst per a aquest 23 de maig.  

El joc està pensat perquè juguin dos usuaris a la vegada, que controlen dos pingüins lligats amb una corda, i han de cooperar per pujar una muntanya. Si un dels dos jugadors falla, tots dos repeteixen el nivell de nou. El secret d’aquest videojoc consisteix en la frustració que genera caure de la muntanya, moment en el qual el jugador no només s'enfada amb si mateix, sinó que també ho fa amb el seu company de partida.  

La temàtica d’aquest estil de jocs forma part dels rage games, uns jocs que castiguen molt l’usuari si s’equivoca, arribant a produir situacions de ràbia. El joc està pensat per fer enfadar a streamers, alguns d’ells amb continguts monetitzats en canals com Twitch, on la gent veu els vídeos d’aquests jugadors enfadant-se durant les partides.  

Els creadors d’aquest videojoc han afegit diferents opcions de dificultat perquè tothom pugui gaudir d’aquesta experiència, des d’una més suau a una més exigent. Pel que fa al nom, els mateixos creadors han confessat que va sorgir del no-res, i és que de diversos noms proposats a l’atzar, “Pan y Federico” va ser el que més gràcia els va fer, que van acabar traduint-lo a l’anglès. 

Redacció ripollet.cat - MM