Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tres alumnes d'ESO de l'Institut Palau Ausit organitzen el primer Concurs de Fotografia Mediambiental a Ripollet

El concurs és el treball final de serveis comunitaris de 4t d'ESO de Lídia, Íker i Diego. Per participar, cal penjar a Instagram una o dues fotografies amb el hastag #concursdefotografiaripollet fins al 31 de març. El guanyador s'anunciarà el 2 d'abril, a través del compte d'Instagram @concursdefotografiaripollet.

Lídia, Íker i Diego són tres alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Palau Ausit que organitzen el primer Concurs de Fotografia de Medi Ambient a Ripollet. Aquest concurs és el seu treball final de serveis comunitaris, que té l'objectiu de conscienciar sobre el maltractament del medi ambient per part de l'ésser humà a través de l'art. El concurs estarà obert fins al 31 de març.

Per participar, els interessats han de fer una o dues fotografies que reflecteixin els mals que pateix el medi ambient, ja sigui imatges de brossa al carrer, malbaratament d'aliments, etc. Les imatges s'han de penjar a Instagram amb el hastag #concursdefotografiaripollet. El concurs es tancarà el dia 31 de març. Lidia, Íker i Diego seran els encarregats d'escollir la fotografia guanyadora i s'anunciarà el 2 d'abril a través del compte d'Instagram @concursdefotografiaripollet. La imatge guanyadora guanyarà un trofeu.

JS