Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Traça proposa un seguit d'activitats amb motiu de Sant Jordi

Des del Grup Promotor de la Fàbrica d'Arts i Creació de Ripollet proposen tres activitats culturals amb motiu de Sant Jordi. Des del Parc Poètic fins al "Poesia de boca a orella", passant per la presentació de la publicació "Desde mi habitación".

L'entitat Traça prendrà part, com l'any passat, de Sant Jordi organitzant diverses activitats que es duran a terme els pròxims dies. Una d'elles serà el Parc Poètic, diumenge 23 d'abril, al parc dels Mestres, durant el matí. Els bancs del parc s'ompliran de poesia, amb la lectura personalitzada de poemes en diferents idiomes i amb música en directe a càrrec de Jordi Romero.

També diumenge 23 d'abril, diada de Sant Jordi, tothom qui vulgui tindrà l'oportunitat de regalar un poema per telèfon amb "Poesia de boca a orella". Es pot enviar un correu a ripolletpoesia23a@gmail.com amb el nom de la persona a qui s'ha de trucar i un horari preferent. Hi ha temps per demanar-ho fins al 22 d'abril. Es tracta d'una iniciativa de Ripollet Poesia i l'Associació Cultural Jaume Tuset, en xarxa amb Traça.

Finalment, dimecres 26 d'abril, al parc d'Anselm Clavé es presentarà a les 16 hores la publicació Desde mi habitación i el projecte RELAT-HOS. Aquest projecte forma part de les activitats "Arts in Heath", promogut per l'OMS. L'acte anirà a càrrec d'Antonia Castro, David Herrera i Merche Yll, i també de participants en el projecte, realitzat a l'Hospital de Bellvitge.

Redacció ripollet.cat - MM

ripollet-cul-sant-jordi-traça-actes-230423.jpg

ripollet-cul-sant-jordi-traça-parc-poetic-230423.jpg

ripollet-cul-sant-jordi-traça-telefon-230423.png

ripollet-cul-sant-jordi-traça-relathos-260423.jpg