Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Traça prepara un setembre carregat d'activitats: sortida modernista a Sant Joan Despí i taller de memòria

La visita serà al Centre Jujol – Can Negre i a la Torre de la Creu, dissabte 16 de setembre, mentre l'inici del Projecte "El Ripollet que recordo" té com a data de sortida el divendres 22 de setembre.

L'entitat Traça, grup promotor de la fàbrica d'arts i creació de Ripollet, ha dissenyat un mes de setembre de represa d’activitat, marcat per una visita a un edifici modernista i un taller de memòria per a gent gran.

El primer que es durà a terme serà l’excursió al Centre Jujol – Can Negre i a la Torre de la Creu, a Sant Joan Despí. L’edifici és una antiga masia, remodelada amb estil modernista per l’arquitecte Josep M. Jujol, qui va ser un dels col·laboradors d’Antoni Gaudí en les seves principals obres a Barcelona. La visita començarà a les 10.30 h i tindrà una durada aproximada de dues hores.

La següent setmana tindrà lloc el començament del projecte “El Ripollet que recordo”, un taller de memòria per a persones majors de 70 anys. L’inici serà el divendres, 22 de setembre, i està previst que es faci cada divendres, entre les 11 h i les 13 h al Centre Cultural de Ripollet. S’hi treballarà la memòria a través de la fotografia.

Ambdues activitats són gratuïtes, però cal inscriure-s’hi prèviament trucant al 669 282 831 o enviant un correu electrònic a activitats@lafabricadarts.org.

Redacció ripollet.cat - SC

ripollet-soc-traça-el-ripollet-que-recordo-010923.jpg