Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot a punt per donar la benvinguda a Ses Majestats els Reis d’Orient

Aquest dimecres, 5 de gener, s’instal·larà el Campament Reial al Camp de Futbol Municipal de l’Industrial, de les 15 a les 22 hores. El Campament comptarà amb la col·laboració de diferents entitats culturals de Ripollet.

Tot està a punt per a que aquest dimecres 5 de gener, Ripollet doni la benvinguda a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. La ciutat viurà la 53a Cavalcada de Reis, que organitza l’entitat Ripollet Costums i Tradicions amb el suport de l’Ajuntament de Ripollet. Sota el lema “Deixa’t sorprendre i il·lusiona’t”, l’organització ha avançat que, un any més, la Cavalcada de Reis tornarà a ser molt especial i adaptada a les circumstàncies de pandèmia, que encara continuen. Així doncs, s’ha tornat a apostar, com l’any passat, per una cavalcada estàtica per mantenir les mesures de seguretat. El Campament Reial estarà instal·lat, de 15 a 22 hores, al Camp de Futbol Municipal de l’Industrial.

La principal novetat d’enguany és que el Campament comptarà amb la participació d’altres entitats locals, fent d’aquest acte un gran projecte col·lectiu en el qual els infants podran viure diferents escenes plenes de màgia. L’espai tornarà a disposar de cinc accessos per la rambla de Sant Andreu i un de sortida pel Camí de la Serra. Caldrà reserva prèvia per poder-hi accedir. A més, en la franja horària de 15 a 15.30 h estarà dedicada a infants i joves amb TEA. Durant les 7 hores que estigui instal·lat el Campament Reial, cada mitja hora podran entrar al voltant d’un miler de persones, de forma que es preveu comptar amb un màxim de 8.000 visitants.

Podeu seguir tota l’actualitat i notícies de la visita de Ses Majestats a les xarxes socials @reismagsripollet (Instagram), Reis Mags de Ripollet (Facebook) i @MagsReis (Twitter).

Cartell Campament Reial.jpeg

 

Aposta pel Campament Reial

L'entitat Ripollet Costums i Tradicions va explicar fa unes setmanes, a través d'un vídeo a les xarxes socials, que tornava a apostar aquest any per una cavalcada estàtica arran de la situació delicada i incerta que provoca la COVID-19. D’aquesta manera, s’avançava a les restriccions que s’han decretat per part del Govern de la Generalitat.

Ripollet Costums i Tradicions va decidir repetir la fórmula del Campament Reial per segon any consecutiu, perquè en el moment de decidir-ho ja existia la previsió d'un augment de la incidència del coronavirus. La gran densitat de població que s'aplega en una Cavalcada dinàmica no permetia mantenir les mesures de seguretat.

Ripollet Ràdio se suma a la màgica Nit de Reis

Ripollet Ràdio se sumarà dimecres a la tarda a la màgica Nit de Reis amb un programa especial que s’emetrà de 17 a 21 hores. L'emissora municipal connectarà en directe amb el Campament Reial del camp municipal de l'Industrial per gaudir de la màgia de l'arribada dels Reis d’Orient a Ripollet.

Podreu escoltar el programa especial de Ripollet Ràdio a la 91.3 FM o a www.ripolletradio.cat.

JS