Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot a punt per a un nou curs de clubs de lectura a la Biblioteca Municipal

La Biblioteca Municipal de Ripollet ha programat, d'octubre a juny, un total de nou clubs de lectura diferents, de temàtiques i estils variats i per a totes les edats. Les inscripcions ja estan obertes.

La programació dels clubs de lectura és una de les principals activitats estables que organitza la Biblioteca Municipal d'octubre a juny. Es tracta de trobades mensuals per compartir lectures i opinions literàries en grup. L'oferta d'enguany compta amb nou propostes, una més que l'any passat, de les quals cinc són per a adults i quatre infantils. L'oferta de clubs de lectura i la resta d'activitats de la Biblioteca formen part de "Ripollet és cultura", la guia de formació, serveis i recursos culturals als equipaments públics.

Als clubs de lectura per a adults trobem el Club de lectura de novel·la; el club Llegir el teatre, que és una col·laboració directa amb el Teatre Nacional de Catalunya i en el qual es llegeixen alguns dels textos teatrals de la temporada, i el Club de lectura ChickLit, dedicat al gènere romàntic i conduït per l'autora local Tamara Marín. Enguany també continuaran els clubs iniciats el darrer any com el Book Club, un club de lectura en anglès per practicar la lectura i la parla de l'idioma, i el Club de lectura d'àlbums il·lustrats per a adults, adreçat especialment a educadores, monitores i bibliotecàries i on cada mes el grup s'endinsa en un autor imprescindible de la literatura infantil.

Per als més petits, l'oferta inclou el Club de lectura infantil (Gomet Blau), per a infants de 6 a 7 anys que es vulguin iniciar a la lectura; i com a novetat, i per donar continuïtat al grup de lectura dels petits s'obre el Club de lectura infantil (Gomet Vermell) destinat a infants de 8 a 9 anys. La Biblioteca també compta amb dos clubs de lectura dedicats exclusivament al còmic: el Club de còmic infantil, per a nens i nenes de 8 a 11 anys, i el Club de còmic jove, en el qual adolescents de 12 a 16 anys llegeixen i comparteixen la lectura de còmics i manga.

Les inscripcions s'han iniciat aquesta setmana i es poden fer presencialment, a la Biblioteca Municipal; per telèfon, al 93 586 42 30, o per correu electrònic a biblioteca@ripollet.cat.

 

CLUBS DE LECTURA ADULTS

Club de lectura de novel·la

Darrer dimecres de cada mes, a les 18.30 h.

 

Llegir el teatre

Tercer dimarts de cada mes, a les 18.30 h.

 

Club de lectura ChickLit

Tercer dimecres de cada mes, a les 19 h.

 

Book Club

Primer dilluns de cada mes, a les 19 h.

 

Club de lectura d'àlbums il·lustrats per a adults

Darrer dimarts de cada mes, a les 19 h.

 

 

CLUBS DE LECTURA INFANTILS

Club de lectura infantil Gomet Blau

Primer dimarts de cada mes, a les 17.30 h.

Per a infants de 6 a 7 anys.

 

Club de lectura infantil Gomet Vermell

Tercer dijous de cada mes, a les 17.30 h.

Per a infants de 8 a 9 anys.

 

Club de còmic infantil

Primer dijous de cada mes, a les 17.30 h.

Per a infants de 8 a 11 anys.

 

Club de còmic jove

Segon dijous de cada mes, a les 17.30 h.

Per a adolescents de 12 a 16 anys.

 

NdP