Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna el programa Cor Blau del CB Ripollet

Cor Blau, l'espai del Club Bàsquet Ripollet a Ripollet Ràdio torna aquest dijous, a les 20 hores, a la sintonia del 91.3 de la FM i pel canal Ripollet TV a YouTube. La producció va néixer l'any 2021, en el marc de les activitats del norantè aniversari del club.

Edició  especial de Cor Blau de cara al públic a la Festa Major 2022.
Edició especial de Cor Blau de cara al públic a la Festa Major 2022

Conduït per Salva Serra i Jordi Jorba, obrirà la temporada 2022–2023 entrevistant a la presidenta del CB Ripollet, Núria Gorina, i al coordinador esportiu de les blaves i els blaus, Oriol de Miguel. Valoraran l'inici de la temporada actual, tant des del punt de vista institucional com esportiu. Per la seva part, els entrenadors del sènior femení i masculí, Francisco Soro i Raúl Jodra, explicaran la darrera hora dels seus equips i com afronten els partits del cap de setmana. El sènior femení viatjarà a la pista del Club Natació Terrassa i el masculí jugarà amb el Bàsquet Almeda.


La programació de la ràdio compta amb 12 programes d'associacions i col·lectius locals

La graella de Ripollet Ràdio està formada per 35 programes de producció local, dels quals 12 són realitzats per entitats i col·lectius locals, per divulgar les seves activitats i temes d'interès del seu àmbit d'actuació. Així, trobem: Així Som, de la Fundació Aspasur; Cor Blau, del CB Ripollet; El Camino, de l'Associació Camino Ancestral de Santiago; Entretots, de l'Associació Entretots; Gente de Ripo, grup de Facebook (nou); Gitanes a la ràdio, de Gitanes de Ripollet; La Careta Parla, de La Careta Teatre; La Escalera, de l'Associació Música d'Autor La Escalera; R3 Triatló, del Club de Triatló de Ripollet; Ratones de Buhardilla, del Club d'Escacs Palau Ausit; Ripollet Documentat, de l'Arxiu Municipal (nou) i l'històric Viaje al Reino del Metal, de l'Associació Ripollet Rock.

A tot això cal sumar una vintena d'espais especialitzats i els podcast APCAV, Radiofaro, de l'Associació de pilots i controladors aeris virtuals i els programes: Coblejant; Peluts, de la protectora l'SPAM i Tradicioanàrius Punt i seguit. La majoria són de periodicitat quinzenal i mensual. També es poden escoltar en línia i descarregar de la web de la ràdio a la carta ripolletradio.cat