Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna el concurs “Piula per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes”

El Consell Comarcal del Vallès Occidental convoca per onzè any aquest concurs adreçat als centres educatius de la comarca i a les associacions i entitats juvenils i/o de caire social o feminista, entre les quals s'hi compten les de Ripollet.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental convoca per onzè any el concurs “Piula per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes”, adreçat als centres educatius i a les associacions i entitats juvenils i de caire social o feminista de la comarca.

Es tracta d’un concurs artístic que cerca promoure la sensibilització envers la igualtat i la no discriminació per raó de gènere a través de diferents activitats, a més de promoure el pensament crític i la reflexió cap a les desigualtats de gènere i els rols existents en la societat patriarcal.

El període de participació en l’11a edició del Concurs "Piula per unes relacions igualitàries" es va iniciar el passat 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Masclista i finalitza el pròxim 30 d’abril de 2024, ambdós inclosos.

Per participar cal omplir aquest formulari.

Requisits per poder participar:

  • Tenir la seu a la comarca del Vallès Occidental.
  • Participar en equip format per un mínim de 3 joves, d’entre 12 i 29 anys.
  • Els equips poden ser intergeneracionals, és a dir comptar amb altres membres fora d’aquesta franja d’edat, que no podran superar la meitat del total l’equip.
  • No hi haurà límit de participació per entitat, associació o centre educatiu.
  • Caldrà disposar de l’autorització relativa a l’ús de la imatge dels menors d’edat que apareguin en qualsevol de les obres artístiques que presentin al concurs.

S’estableixen 3 modalitats col·lectives de participació:

  • Obres multimèdia: Pel·lícules i productes multimèdia. Gravació de durada màxima de 3 minuts. Es pot utilitzar qualsevol tècnica cinematogràfica o artística.
  • Obres musicals: Gravació de durada màxima de 3 minuts.
  • Obres artístiques: Dibuixos, pintures, fotografies, còmics o grafits fent ús de qualsevol tècnica.

Podeu consultar les bases i tots els materials en aquest enllaç.

Redacció ripollet.cat - DVT