Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tirado postula els socialistes per “recuperar l’orgull de ser de Ripollet”

El PSC ha presentat els 21 membres que conformen la llista electoral en un míting, celebrat dissabte al Teatre Auditori. L’acte va estar conduït pel cap de llista socialista, Luís Tirado, qui va resumir la política municipal en dues etapes: “la de construir i dotar de serveis i infraestructures Ripollet”, amb un reconeixement als alcaldes Carles Ferré i Juan Parralejo; i la dels darrers 8 anys, que Tirado va titllar de “laboratori d’idees”.

Per al líder socialista, Decidim “sobreactua i governa només per als seus”. En aquest sentit va criticar durament el Porta a porta i “l’obsessió en municipalitzar l’aigua, en la que han llençat 200.000 euros en estudis”, segons Tirado. Pel que va qualificar-los de “dogmàtics i talibans que posen la ideologia de la CUP per sobre dels interessos de Ripollet”.

El cap de llista socialista va avançar que si guanyen tornaran “a posar contenidors allà on es necessitin” i també que faran un nou pavelló d’esports. En opinió de Tirado: “Decidim no ha construït un sol pis social, quan els socialistes en van fer centeners, tampoc una sola infraestructura i les que van fer els socialistes estan abandonades”. La clau per a Tirado és “treballar per una ciutat més neta, més amable, ben mantinguda i on es doni més importància a la cultura, l’esport i l’habitatge del que ho ha fet Decidim” per “fer que la gent recuperi l’orgull de ser de Ripollet”. En les seves intervencions, diferents membres de la llista van coincidir que governarien “per a tots” i que el PSC representa “el vot útil”.

Redacció ripollet.cat