Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'unifiquen les federacions del Vallès Occidental Sud i el Vallès Oest del PSC

Aquesta unió es va certificar el passat 5 de juliol, en el primer Congrés del PSC Vallès Occidental. Hi va assistir el primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, Salvador Illa, i per part de Ripollet, la primera tinent d'alcaldia, Eva Herrera, que serà la secretaria de Gent Gran de la Federació del Vallès Occidental.

Membres i organització de la nova Federació del Vallès Occidental.
Membres i organització de la nova Federació del Vallès Occidental

Cerdanyola ha acollit el primer Congrés del PSC Vallès Occidental, en el qual s'han unificat les federacions del Vallès Oest i el Vallès Occidental Sud després dels seus respectius congressos de dissolució. Al congrés es va decidir la nova Comissió Executiva de la Federació, el president del Consell de Federació i els consellers i conselleres nacionals.

L'obertura del congrés va anar a càrrec del secretari d'organització del PSC Catalunya, José Luis Jimeno, que va remarcar la importància d'aquest congrés afirmant que "és un punt de partida, l'inici d'una federació sòlida, forta i capaç. Que situï la comarca en el lloc que li correspon políticament" va expressar Jimeno.

4.jpeg

Paco Aranda, exprimer secretari del PSC Vallès Occidental Sud, va ser escollit primer secretari d'aquesta nova federació del PSC Vallès Occidental. D'altra banda, el primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, Salvador Illa, també va assistir al Congrés d'Unificació i va parlar sobre la comarca del Vallès Occidental expressant que "admetem la pluralitat del Vallès Occidental, que s'expressa amb objectius polítics diferentsi formacions polítiques diferents, que respectem; però amb la voluntat que el nostre plantejament polític sigui present arreu de la vostra comarca i pugui tenir el màxim de representació arreu de totes les localitats i indrets de la comarca".

En el congrés també es va votar l'organització de la nova federació i, pel que fa a Ripollet, destaca que, la primera tinent d'alcaldia, Eva Herrera, serà la secretaria de Gent Gran de la Federació del Vallès Occidental.

Redacció Ripollet.cat - NdP / DVT.