Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consulta del sorteig de les persones que formaran part del procés electoral del 23J

Aquest matí s'ha celebrat el Ple Extraordinari de l'Ajuntament de Ripollet per al sorteig dels membres formaran part de les meses electorals per a les Eleccions Generals del pròxim diumenge, 23 de juliol.

Sorteig de les meses electorals realitzat el 27 de  juny de 2023..
Sorteig de les meses electorals realitzat el 27 de juny de 2023.

Podeu consultar si us ha tocat en aquest enllaç https://www.ripollet.cat/ajuntament/organitzacio/eleccions-generals/eleccions-generals-2023/consulta-cens-electoral

El sorteig, amb un sistema informatitzat, ha seleccionat les 432 persones, entre titulars i suplents, triades entre les 27.680 persones que tenen dret a vot a Ripollet. Aquestes persones constituiran les 48 meses als 12 col.legis electorals del municipi: les escoles Pinetons, Clavé, Escursell, Tiana, Gassó i Vidal, Ginesta, Tatché i Martinet, a més de la Biblioteca i el Casal d’Avis.

A partir d’avui, totes les persones rebran la notificació on apareix la seva designació com a membre de la mesa. A més, com a novetat, podeu comprovar si han estat seleccionats a través de la consulta del cens habilitada a la web municipal.

Altres dates importants abans de la celebració de les eleccions del 23 de juliol són:

  • 13 de juliol: darrer dia per demanar el vot per correu
  • 19 de juliol: darrer dia per emetre el vot per correu

Teniu tota la informació sobre el procés electoral a o’enllaç https://www.ripollet.cat/ajuntament/organitzacio/eleccions-generals/eleccions-generals-2023